28 septembrie 2011

Butterflies

9 comentarii:

  1. eu vad, in dreapta jos, fluturasii asezati in forma de inimioara ... or fi fluturasii care se joaca prin stomac cand iubesti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' ce ochi poti sa ai,sis!!!! Poza asta nu suporta comparatie,mie mi se pare cel putin de poveste,zau ca m-ai lasat masca! E su-per-ba si are atata farmeeec! Bravo,om bun!

    Sora Toamna

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Fly,
    nu stiu sa-ti raspund la intrebare :)

    @ L'Automne,
    Rar te "vede" omu' mai nou, surioara Toamna :D

    @ bicocacolors,
    thanks a lot and welcome!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh,chestii sufletesti,sis! Parca Toamna n-are durerile ei?! S-o vezi cand se framanta si-si frange crengile-a neputinta.....

    Sis via Sud

    RăspundețiȘtergere
  5. Clar sa stii ca poza asta-i geniala,sis,pt ca fac ce fac si ma minunez de cat de speciala e! S-o plasezi in vreun concurs ceva daca ai ocazia,plus ca titlul e manusa!
    BRAVO!!!!

    Cu drag!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea particip eu la concursuri si chiar si cand particip, o fac doar pentru placerea de a oferi frumusete si celorlalti, nu pentru a castiga :D

    RăspundețiȘtergere

Dacă tot ai ajuns aici, ia loc. E o bancă ceva mai încolo, sub un cireș. E mereu înflorit, așa îl văd eu. Un vânt primăvăratic îi poartă petalele în zbor. Clătește-ți privirea cu frumusețea din jur. Inspiră, expiră...TRĂIEȘTI! E tot ce contează. Uneori cuvintele sunt de prisos, trăirile primează.

Îți mulțumesc pentru popas. O zi de vis!