4 aprilie 2012

Vestitorii primăverii

18 comentarii:

  1. Fara berze, nu cred in vestitorii aistia ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba serie. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wszystkie zwiastuny wiosny są piękne i świetnie na zdjęciach pokazane. Pozdrawiam.*** Toate remorcile de primavara sunt frumoase şi de mare în imaginile prezentate. Al tău.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai sa nu-si cunoasca Primavara in persoana bijuteriile de pe ici si colo?! Uite cate presara si inca de 10 ori pe-atat mai are de oferit!! Multumim frumos,Doamna draga!!

    Si pt ca tot am citit ce scrie pe-aici....nu pot sa trec fara sa ma lamuriti. Da' cu bietele berze ce-aveti,draga?!? Hm?! Pai nu stiati ca pana nu se-ntorc ele primavara nu e ...Primavara?! Ele dau tonul deplin!

    Puuup!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe la mine, prin nord, inca nu pot spune ca e primavara cu adevarat...doar atunci cand infloresc ciresii e o certititudine ca Miss Spring is here. Dar e pe drum...:) o simt ;)
      Nimeni n-are nici cu berzele, ajung si ele cu intarziere, o fi trafic mare :))
      Pupici dragi surioarei Toamne!

      Ștergere
  5. Of,of,ciresi zici?! Pai sa tot asteptam sa infloreasca.....Se termina primavara si ei de-abia infloresc sau poate ca am avut eu doar soiuri intarziate. Pe la noi,sis,primavara e de muuult,ghioceii,tamaioara si zambilele sunt pe sfarsite iar cat de curand le urmeaza si lalelele,da! Chiar si pomii au inflorit,in aer e parfum de primavara de-a binelea. Ce sa mai vb de berze! Sunt aici de zile buuune,ca sa nu zic saptamani. Da' oful meu e altul...Nu s-au intors randunelele,la ele o fi traficul ala greu,ca prea de departe vin.
    Ai tu vreo veste de la ele?!

    Pup si eu surioara,cu dor!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci te invit la mine, aici abia incepe primavara :D
      Azi e prima zi cand pot spune ca e caldut afara....si simt miros de primavara....inspiram, expiram....pfuaaa, ce bine e!
      Randunelele vor veni la mine :D asa ca ai inca un motiv sa ma vizitezi!
      Imbratisari nordice!

      Ștergere
  6. De azi au inceput zilele noroase cu ploi. Prea multa seceta a fost pana acum...si cald. Ma tem ca o lunga perioada va fi rece si inchis dar sarbatorile obligatoriu vor fi curate si luminoase. Asteptam sa ne rasfeti cu bucuria luminii de la tine,sis! Pt ca acolo se pare ca s-a mutat primavara cu soarele ei.
    Mie oricum imi plac ploile,asa ca nu ma plang,doar sufletul doare parca mai tare...

    Pupicei sudici!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit ploua si aici....de cand astept ploaia asta sa sature pamantul insetat iar ciresii sa-si dea drumul la floarea aducatoare de fruct savuros, yamiii. Pupicei!

      Ștergere

Dacă tot ai ajuns aici, ia loc. E o bancă ceva mai încolo, sub un cireș. E mereu înflorit, așa îl văd eu. Un vânt primăvăratic îi poartă petalele în zbor. Clătește-ți privirea cu frumusețea din jur. Inspiră, expiră...TRĂIEȘTI! E tot ce contează. Uneori cuvintele sunt de prisos, trăirile primează.

Îți mulțumesc pentru popas. O zi de vis!