25 septembrie 2013

Petale-n toamnă





















6 comentarii:

  1. Cred ca mi-am gasit un set nou de wallpapers :D

    RăspundețiȘtergere
  2. M-au încântat brânduşele stropite pe ici pe colo cu bobiţe galbene...de gura leului şi alte neasemuite flori. Splendoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem nevoie de culori vii, in special toamna...printre frunze multicolore, o petala mov invioreaza atmosfera, nu-i asa Elena?

      Ștergere
  3. Despre brândușele de toamnă de la tine-am aflat,văzusem doar primăvara...
    Mi se par incredibile și cred că e un dar al primăverii pentru sora-toamnă,cred asta cu toată ființa,altfel cum s-ar mai fi pomenit un așa fenomen? Nu e un semn? Pe mine m-a uimit chestia asta,pe bune,e incredibilă!

    Pup,sis,mult!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt branduse de primavara si de toamna. Cele care apar primavara apartin genului Crocus, iar cele de toamna, genului Colchicum. Insa, din genul Crocus exista si specii de toamna. Asa incat primavara sunt doar Crocus, iar toamna Crocus dar si Colchicum. Sunt fff multe specii de brandusele :) vezi, natura s-a gandit la amnadoua: si la Primavara si la Toamna :*

      Ștergere

Dacă tot ai ajuns aici, ia loc. E o bancă ceva mai încolo, sub un cireș. E mereu înflorit, așa îl văd eu. Un vânt primăvăratic îi poartă petalele în zbor. Clătește-ți privirea cu frumusețea din jur. Inspiră, expiră...TRĂIEȘTI! E tot ce contează. Uneori cuvintele sunt de prisos, trăirile primează.

Îți mulțumesc pentru popas. O zi de vis!