18 noiembrie 2012

Legends of the Fall


12 comentarii:

  1. Parca e un peisaj din vara indiana..Te astepti sa iasa indienii de dupe copaci si sa danseze dansul ploii:))
    Ros, orange, galben, sint culori calde..De asta ne incalzesc tablourile toamnei.. Da eu ma gindesc la ce iarna ne asteapta, si ma resemnez..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o toamna minunata, insa secetoasa, asa incat astept indienii :)
      Iarna are farmecul ei, e adevarat ca nu o putem compara cu primavara sau toamna, insa are ceva ce nu au celelalte anotimpuri...magia sarbatorilor de iarna, albul imaculat al zapezii ce transmite puritate, aerul tare ce-ti patrunde pana la ultima celula a corpului, sporturile de iarna ce-ti dau senzatia de zbor, de libertate...
      Dar sa nu uitam esentialul: ceea ce avem inauntrul nostru, acel "ceva" care ne tine in priza pana cand natura va renaste.

      Ștergere
  2. Absolut minunat!
    De pastrat in inima.
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..sa ne incalzeasca sufletele peste iarna, nu-i asa Daria?
      Multumesc frumos!

      Ștergere
  3. Sis,absolut de vis!! ;)
    Ultima decada de toamna chiar a fost o vara indiana,asa e normal sa fie desi nu intotdeauna e asa. Atunci culorile sunt extrem de calde si luminoase,e perioada de vis absolut,e magie. Daar ...cum sa pierzi din vedere asta sau sa te resemnezi doar pt ca...vine iarna?! Ei si ce? E firesc sa fie asa. Iarna are farmecul ei,degeaba i se spune fermecata? Stii?! La inceput credeam ca e o sora vitrega a noastra daar cine ne mai spune povesti?? E o sora mai mare,cu o varsta respectabila,matura,care desi nu sclipeste prin colorit vegetal...pune mantie stralucitoare peste tot unde paseste si ne copleseste cu alt gen de daruri decat celelalte anotimpuri surori. Daruri comandate de ea,fireste. Si nu ne supara deloc ca nu-s facute de manutele sale.

    Pup surioara Primavara,cu mare dor si drag!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi inca o asteptam pe surioara Iarna :) ...dar si pe Vara, nu-i asa?
      Fiecare anotimp e frumos in felul lui, trebuie doar sa deschidem ochii si sufletul, si sa ne lasam cuprinsi de magia fiecarei clipe.
      Mai putin si bate la usa surioara Iarna...sa ne pregatim cizmulitele si gandurile bune pentru noul an :)

      Ștergere
    2. La vara inca nu ma pot gandi,e prea departe siiii ...daca ma gandesc bine... prefer iarna. Are un impact mai puternic asupra noastra,poate din copilarie,da,poate pt ca o asociem mental cu bucuria fara margini a saniusului,a sarbatorilor cu arome de prajituri si scortisoara,a lui Mos Craciun si Mos Gerila,a bradului plin si-a mirosului foaarte special de zapada proaspata.
      Iarna chiar e speciala!

      Pup,sis!
      L'Automne

      Ștergere
    3. Sa ne bucuram de iarna, de magia sarbatorilor, de inocenta copiilor ce ne vor colinda, de fiecare fulg de nea...

      Ștergere

Dacă tot ai ajuns aici, ia loc. E o bancă ceva mai încolo, sub un cireș. E mereu înflorit, așa îl văd eu. Un vânt primăvăratic îi poartă petalele în zbor. Clătește-ți privirea cu frumusețea din jur. Inspiră, expiră...TRĂIEȘTI! E tot ce contează. Uneori cuvintele sunt de prisos, trăirile primează.

Îți mulțumesc pentru popas. O zi de vis!