22 octombrie 2012

Povestea continua...


4 comentarii:

  1. Ce frumuseteeeee!!!! M-ai topit in toate culorile astea,sis,in toata povestea ta magica si-n clipa incremenita de-o mana vrajita! Ce detasare de restul,cat tumult sufletesc,multumeeeesc!!!!!!

    Imbratisari si pupici pt tot-tot!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duminica m-am plimbat printr-o padure de fag, razele soarelui reusind sa patrunda pe ici, pe colo si sa dea o atmosfera de poveste. Linistea, aerul curat, fosnetul frunzelor in bataia unei adieri de vant m-au facut sa ma simt intr-o alta lume, departe de toata nebunia cotidiana. Mi-am incarcat bateriile descarcandu-le pe cele ale aparatului foto :) trag mii de cadre, parca nu mai pot cuprinde tot ce si cat mi-as dori...e atata frumusete in jur, nu stiu cum altii n-o vad...si vreau sa cuprind CLIPA si sa arat si altora ca ea exista!

      Zi de vis, sis!

      Ștergere

Dacă tot ai ajuns aici, ia loc. E o bancă ceva mai încolo, sub un cireș. E mereu înflorit, așa îl văd eu. Un vânt primăvăratic îi poartă petalele în zbor. Clătește-ți privirea cu frumusețea din jur. Inspiră, expiră...TRĂIEȘTI! E tot ce contează. Uneori cuvintele sunt de prisos, trăirile primează.

Îți mulțumesc pentru popas. O zi de vis!